Over Loket 1

Loket 1 richt zich op het maken van animaties, infographics en illustraties. Producten waarmee u zich als organisatie kunt onderscheiden van uw concurrent.

Heeft u een product, dienst of werkwijze die moeilijk valt uit te leggen in woorden? Met een animatie of infographic kunnen wij op een snelle en begrijpelijke manier uw verhaal duidelijk maken. Of uw communicatie verlevendigen met op maat gemaakte illustraties of animaties. Dit levert niet alleen meer begrip op voor uw product of dienst, maar ook extra aandacht voor uw organisatie. Door online te delen zal het bereik van uw boodschap vele malen groter worden.

Waarom Loket 1?
Loket 1 is een kleine organisatie met veel ervaring en een brede kennis van de communicatiebranche. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hebben we korte lijnen met onze opdrachtgevers. Door onze kennis en ervaring kunnen we ons goed inleven in uw organisatie om een doordacht en creatief product neer te zetten. En door efficiënt te werken en onze kosten laag te houden bieden wij bovendien een goede prijs-/kwaliteitverhouding.
Neem contact met ons op voor een kennismaking of een vrijblijvende offerte.

Bas Kok

Bas Kok is grafisch vormgever/illustrator. Na jaren als zelfstandig ondernemer te hebben gewerkt met o.a. een eigen bureau voor reclame en grafische vormgeving en later als freelancer, heeft hij ervoor gekozen zich meer te gaan richten op het maken van illustraties en animaties.

Zijn belangrijkste drijfveer hiervoor is is dat zijn hart het dichtst bij illustreren ligt. Met zijn bedrijf Loket 1 zet hij zijn ervaring in de communicatiebranche graag in bij het ontwikkelen van animaties en illustraties.

Joost Kok

Joost Kok (broer van Bas) heeft ruime ervaring op het gebied van marketing en communicatie, het internationale bedrijfsleven en als duurzaam ondernemer. Duurzaamheid loopt als een rode lijn door zijn activiteiten heen.

Na een internationale loopbaan in de kledingbranche, zowel aan de inkoop-, account management- en marketingzijde en als commercieel en strategisch directeur van een eigen reclamebureau is Joost in 2010 als zelfstandig merkenbouwer doorgegaan. In het aanbod van animaties bij Loket 1 richt hij zich op het stuk filtering, concept en tekst. Als team creëren Bas en Joost het totaalproduct.

Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest

06 2844 3419
bas@loket-1.nl
www.loket-1.nl