Animaties op maat

U kunt door ons uw boodschap letterlijk tot leven laten brengen met een sterk verhaal in 1 tot 3 minuten. Wij maken animaties uitsluitend op maat, rekening houdend met uw huisstijl en voorkeuren. Bekijk hier een selectie van onze animaties.

Animaties op maat

U kunt door ons uw boodschap letterlijk tot leven laten brengen met een sterk verhaal in 1 tot 3 minuten. Wij maken animaties uitsluitend op maat, rekening houdend met uw huisstijl en voorkeuren. Bekijk hier een selectie van onze animaties.

CarNext.com en Max Verstappen

Vanaf 2020 is CarNext.com een van de sponsoren van Max Verstappen. Vooruitlopend op deze stap hebben wij deze korte nieuwjaarsanimatie gemaakt die via social media gedeeld is.

Hoe werkt leasen bij CarNext.com?

In deze animatie laten we zien hoe het online leasen van een auto bij CarNext.com in zijn werk gaat.

GoinGDutch

goinGDutch is een platform dat wordt uitgerold om zo veel mogelijk Schipholwerkers te stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. Deze animatie is gemaakt in opdracht van Graphic Invention Utrecht.

Lease your next car at CarNext.com

Naast het online kopen van een auto bij CarNext.com behoort leasen ook tot de mogelijkheden. Deze video laat de voordelen zien van het leasen van een auto bij CarNext.com.

Find your next car at CarNext.com

CarNext.com is een wereldwijd online platform waarop zo goed als nieuwe auto's worden verkocht. In deze animatie laten we zien hoe het online kopen van een auto in zijn werk gaat. 

Veilig betalen bij CarNext.com

Een auto online betalen bij CarNext.com is zonder risico's. In deze animatie wordt uitgelegd hoe het aankoop- en betaalproces werkt.

Aurora Furniture

In deze animatie laten we zien hoe Aurora, een mondiale speler op het gebied van de productie van meubilair en woonaccessoires, te werk gaat.

Samen Velsen duurzaam maken

Energiek Velsen is een coöperatie en een initiatief van inwoners uit Velsen en biedt laagdrempelige mogelijkheden om samen duurzame energie op te wekken. In deze animatie wordt verteld wat Energiek Velsen de inwoners te bieden heeft.

Een animatie is bij uitstek geschikt voor :

Uitleggen

Het kort en bondig uitleggen van een bepaalde werkwijze of het presenteren van een product aan uw doelgroep

Salesondersteuning

Op een snelle en professionele manier laten zien wat u in huis heeft tijdens een verkoopgesprek of op een beurs

Interne presentatie

Het presenteren van een product of werkwijze aan medewerkers binnen uw organisatie

Adverteren

Als online advertentie (korte animatie) of commercial

Energiebob

In deze korte animatie laat Energiebob zien dat energie besparen al bij de basis begint door alle lichten en de verwarming uit te doen als je het kantoor verlaat.

Kraamzorg uit het hart

In deze animatie laten we zien hoe de kraamverzorgers van het Kraamcentrum dagelijks uitvliegen om kraamzorg uit het hart te verlenen.

Nieuwe betaalmethode

In deze twee korte animaties voor Dutch Entertainers wordt de werkwijze van een nieuwe betaalmethode uitgelegd.

The secret of fresher flowers by Xpol

In het proces van kweken tot het leveren van versproducten zitten nogal wat stappen. In deze animatie leggen we uit hoe het efficiënter en duurzamer kan.

Happy New Year

Korte animatie als nieuwjaarswens voor relaties van Xpol.

Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest

06 2844 3419
bas@loket-1.nl
www.loket-1.nl