_grafische vormgeving

De creatieve geest is het primaire gereedschap van een grafisch vormgever. Kleur, vorm en typografie in de juiste balans brengen is een uitdaging die wij dagelijks aangaan. Grafische vormgeving die consequent wordt toegepast draagt bij aan een professionele en betrouwbare uitstraling van je organisatie. Daar helpen we je graag bij!

_logo

Een goed logo moet aan nogal wat eigenschappen voldoen, zoals onderscheidend zijn, snel en makkelijk herkenbaar, passend bij de afzender en goed bruikbaar voor zowel online gebruik als print. Loket 1 houdt rekening met al deze eigenschappen en levert unieke en bruikbare logo's die jarenlang meegaan.

bekijk logo's >

_huisstijl

Je huisstijl is de stille ambassadeur van je bedrijf. Een goed verzorgde huisstijl straalt kwaliteit en vertrouwen uit. Wij ontwerpen huisstijlen die consequent kunnen worden doorgevoerd in alle uitingen, zowel offline als online, tot in de kleinste details.

_flyer, folder en brochure

Een ontwerp voor een flyer, folder of brochure nodig? Wij verzorgen het tot in de puntjes, van concept en ontwerp tot en met uitwerking en perfect drukwerk. Zelf laten drukken? Dat kan ook, dan leveren we drukklare bestanden aan die direct doorgestuurd kunnen worden naar je favoriete drukker.

bekijk folders, flyers en brochures >

_diverse producties

Naast de ‘standaard’ producten verzorgen wij ook diverse speciale producties. Denk hierbij aan verpakkingen, banners of promotiemateriaal. Als het maar ontworpen kan worden nemen wij de uitdaging graag aan.