_animaties van Loket 1

Animaties brengen je boodschap letterlijk tot leven. Hieronder een aantal animaties die wij voor verschillende organisaties hebben mogen maken. Klik op de afbeelding om de animatie te bekijken.

Xpol cloud

Xpol Xcloud

In 2018 introduceerde Xpol de Xcloud waarin relevante informatie wordt gedeeld tussen kwekers en klanten. In deze animatie wordt uitgelegd hoe de Xcloud bijdraagt aan het delen van informatie voor een optimaal resultaat.

Gooische Nest

Het Gooische Nest

Dierenasiel Crailo in Hilversum zoekt hulp bij het realiseren van de bouw van een nieuw dierzorgcentrum, Het Gooische Nest. Het huidige asiel is in slechte staat en gewonde dieren moeten vaak vervoerd worden naar een dierzorgcentrum kilometers verderop. Deze animatie is gemaakt ter ondersteuning van de fundraisingcampagne van Dierenasiel Crailo.

Astral150

Instructievideo Astral 150

In deze animatie, gemaakt in opdracht van Behandeling Begrepen, wordt uitgelegd hoe het beademingsapparaat Astral 150 gebruikt dient te worden bij tracheostomale beademing.

Slimme vuilnisbak

De Slimme Vuilnisbak

In opdracht van Brickx hebben we deze animatie gemaakt voor BBR (Belangen Bedrijven Rijswijk). In deze animatie stellen we de Slimme Vuilnisbak voor, die ervoor moet zorgen dat het probleem van zwerfvuil op bedrijventerreinen wordt opgelost.

Find your next car at CarNext.com

CarNext.com is een wereldwijd online platform waarop zo goed als nieuwe auto's worden verkocht. In deze animatie laten we zien hoe het online kopen van een auto in zijn werk gaat. 

Notarieel Betalen

Een auto online betalen met Notarieel Betalen is zonder risico's. In deze animatie wordt uitgelegd hoe het betaalproces werkt. Voor CarNext.com is een aangepaste versie van deze animatie gemaakt.

goinGDutch

goinGDutch is een platform dat wordt uitgerold om zo veel mogelijk Schipholwerkers te stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. Deze animatie is gemaakt in opdracht van Graphic Invention Utrecht.

HOOM energiecoach

Als overkoepelende organisatie leidt HOOM onder andere energiecoaches op. In deze animatie laten we zien wat een energiecoach voor bewoners kan betekenen.

Hoe gaat de productie van een animatie in zijn werk? Lees het hier.

Bibliotheek Waterland

Bibliotheek Waterland heeft een serie liedjes laten schrijven en zingen door Anna Verschoor. Van alle liedjes zijn animaties gemaakt. Dit liedje heeft als titel 'Hoplala ik lach'.

MFilms

Een kort promotiefilmpje voor MFilms voor gebruik op social media. Dit filmpje is frame voor frame met de hand getekend.

CarNext.com en Max Verstappen

Vanaf 2020 is CarNext.com een van de sponsoren van Max Verstappen. Vooruitlopend hierop hebben wij deze korte nieuwjaarsanimatie gemaakt die via social media gedeeld is.

Aurora Furniture

In deze animatie laten we zien hoe Aurora, een mondiale speler op het gebied van de productie van meubilair en woonaccessoires, te werk gaat.

Energiebob

In deze korte animatie laat Energiebob zien dat energie besparen al bij de basis begint door alle lichten en de verwarming uit te doen als je het kantoor verlaat.

Samen Velsen duurzaam maken

Energiek Velsen is een coöperatie en een initiatief van inwoners uit Velsen en biedt laagdrempelige mogelijkheden om samen duurzame energie op te wekken. In deze animatie wordt verteld wat Energiek Velsen de inwoners te bieden heeft.

_meer informatie of een offerte?